Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.motodepot.nl/wp-content/plugins/wpai-woocommerce-add-on/classes/config.php on line 44
Adverteren op Motodepot.nl | Motodepot.nl - voor iedere motorrijder!

Met jouw webshop adverteren op Motodepot.nl!

Motodepot.nl is Nederlands grootste onafhankelijke vergelijkingssite gericht op motorrijders. De bezoekers vergelijken eenvoudig prijzen, producten en webshops, waardoor zij zich op een betrouwbare en overzichtelijke wijze kunnen oriënteren voordat zij daadwerkelijk een product gaan kopen. Wanneer de keuze is gemaakt wordt deze bezoeker met 1 klik rechtstreeks doorverwezen naar het product in de gekozen webshop.

Mijn producten in de webshopvergelijker

Op Motodepot.nl vermelden wij jullie prijzen en tonen wij de beoordelingen van jullie webshop. Om de betrouwbaarheid van deze beoordelingen te waarborgen worden de beoordelingen van officiële review websites zoals Feedback Company.

De bezoekers van Motodepot.nl worden nadat zij een keuze hebben gemaakt naar de gekozen webshop doorgestuurd. Dit betekent dat deze bezoeker op het punt staat het product daadwerkelijk te gaan kopen.

De aangesloten webshops betalen per lead, het aantal kliks waarmee bezoekers zijn doorgestuurd naar jouw webshop. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de direct doorgestuurde consumenten met een hoge koopintentie!

Voorwaarden voor het aansluiten van een webshop

Om een webshop bij Motodepot.nl aan te sluiten moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  1. De webshop dient minimaal één jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  2. De webshop voldoet aan de voorwaarden van de wet Koop op Afstand.
  3. Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van Motodepot.nl en voldoet aan de eisen voor het opleveren van een geschikte Productfeed.

Kosten

Voor het aansluiten van een webshop dient eenmalig €250,- betaald te worden. Hiervoor wordt je webshop opgenomen in de webshopvergelijker, kun je een onbeperkt aantal producten plaatsen op Motodepot.nl en wordt je webshop getoond op de homepage en de partners pagina van Motodepot.nl. Na opname in de webshopvergelijker, betaal je alleen de doorgestuurde leads. De kosten per klik bedragen €0,17 exclusief BTW, deze kosten worden maandelijks gefactureerd.

Productfeed

Voor het adverteren op Motodepot.nl is het indienen van een geschikte productfeed nodig. Het is erg belangrijk dat dit bestand voldoet aan de eisen van Motodepot.nl. Vanuit dit bestand worden de producten toegevoegd aan de vergelijker en wordt de meest actuele prijs aan je product gekoppeld. Meer informatie over productfeeds en de eisen die Motodepot.nl stelt zijn hier te vinden: Productfeed

Meld je nu aan!

Wil jij jouw producten ook in de webshopvergelijker of wil je meer informatie over het adverteren op Motodepot.nl? Mail dan naar: info@motodepot.nl of registreer hier: Registreren.

Motodepot