Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/public/sites/www.motodepot.nl/wp-content/plugins/wpai-woocommerce-add-on/classes/config.php on line 44
Meest gestelde vragen - Motodepot.nl - FAQ - Vergelijk eenvoudig producten

Meest gestelde vragen

Algemene vragen

Motodepot.nl is een vergelijkingswebsite speciaal ontwikkeld voor motorrijders en motorcrossers. Elke motorrijder en motorcrosser die op zoek is naar nieuwe producten vindt op motodepot.nl de nieuwste, beste en voordeligste producten.

Het antwoord op deze vraag is simpel, nee. De producten die op Motodepot.nl staan worden verkocht door de aangesloten partners. Op een productpagina zijn de verkoopprijzen van de aangesloten partners te vinden. Achter elke prijs vind je een knop ”koop product”. Door op deze knop te klikken kom je automatisch direct bij het product uit op de website van de bij Motodepot.nl aangesloten partner. Mocht je het product kopen dan koop je dit product altijd bij één van onze aangesloten partners. Bij deze koop horen dan ook de voorwaarden van de webshop waar je het product koopt.

Adverteren

Voor elke webshop met betrekking tot motoren is het mogelijk om het assortiment toe te voegen aan Motodepot.nl. Heb jij interesse in het adverteren van jouw producten op Motodepot.nl? Bekijk de mogelijkheden hier: Adverteren

Bij Motodepot.nl is het mogelijk zoveel producten toe te voegen als je zelf wilt. Voor het adverteren op Motodepot.nl betaal je eenmalig € 250,- aansluitingskosten. Hierna is elke partner van Motodepot.nl vrij om het assortiment uit te breiden. Na opname in het prijsvergelijkgingssysteem op Motodepot.nl, betaal je alleen de doorgestuurde leads.

Reviews

Op de productpagina van elk product is het tabblad reviews te vinden. Onder dit tabblad zijn alle reviews te lezen en wordt de mogelijkheid geboden om zelf een review over het product te schrijven.

Alle reviews worden beoordeeld door het Motodepot.nl team. De reviews worden beoordeeld op diverse beoordelingscriteria die zijn opgesteld waardoor een review betrouwbaar is en van toegevoegde waarde voor andere consumenten. Wanneer een review niet aan de beoordelingscriteria voldoet dan kan Motodepot.nl ervoor kiezen om de review te verwijderen.

Voor het beoordelen van de reviews heeft het team van Motodepot.nl diverse beoordelingscriteria opgesteld waar iedere review aan moet voldoen.

  • De reviews moeten voldoende motivatie bevatten
  • De review bevat geen persoonlijke gegevens
  • De reviews bevatten geen aanstootgevende en/of beledigende taal

Prijsvergelijking

Motodepot.nl vergelijkt de producten van alle bij Motodepot.nl aangemelde webshops. Deze producten staan gesorteerd op de actuele verkoopprijs van de webshop. Hierdoor vind je eenvoudig de goedkoopste aanbieder waardoor je nooit te veel betaald. Daarnaast wordt ook het aantal webshops beoordelingen van officiële feedback sites zoals de Feedback Company toegevoegd. Hierdoor is in één oogopslag te zien of de webshop haar beloften nakomt. Naast het vergelijken van producten is het ook mogelijk om producten beoordelen. Ben jij tevreden over het product? laat dit dan weten. Hiermee help je direct je mede motorrijder en/of motorcrosser.

Motodepot.nl werkt samen met diverse partners. Deze partners kunnen ervoor kiezen om een gedeelte of het complete assortiment te tonen op Motodepot.nl. Deze producten worden door Motodepot.nl aan elkaar gekoppeld waardoor de prijzen van het zelfde product van de verschillende aanbieders getoond worden. Alle prijzen en producten op Motodepot.nl komen dus bij de aangesloten partners vandaan.

Het grootste gedeelte van de prijzen op Motodepot.nl is actueel. Het systeem update elke dag automatisch de prijzen waardoor prijswijzigingen van de aangesloten partners binnen 24 uur op Motodepot.nl worden weergeven. Vind jij een incorrecte prijs of wil je de aanbiedingsprijs van jouw webshop direct weergeven op Motodepot.nl? Stuur ons dan een mail naar: info@motodepot.nl

Dubbele producten en foute productnamen kun je doorgeven aan: info@motodepot.nl. De fout zal zodra deze binnen is zo snel mogelijk in behandeling worden genomen.

Voor elke webshop met betrekking tot motoren is het mogelijk om het assortiment toe te voegen aan Motodepot.nl. Heb jij interesse in het adverteren van jouw producten op Motodepot.nl? Bekijk de mogelijkheden hier: Adverteren

Load More

Motodepot